miercuri, 19 ianuarie 2011

ma simt un copil intr'o lume prea matura...

Un mic copil, dornic sa zambeasca, sa alerge si sa se joace, sa exploateze lumea, sa inteleaga de ce exista fiecare lucru si cum functioneaza...doar ca toata lumea in jurul meu e prea atenta la ziua de maine...nu ma baga nimeni in seama...nu imi face nimeni jocu...si ma simt cum nu am fost niciodata...lipsita de atentie, un copil care se joaca singur caci toti ceilalti copii sunt prea mari pentru a se juca cu el...daca m'am bucurat mereu de atentia celor din jur acum faptul ca am chef sa sar in sus ca o nebuna si sa imi traiesc viata la maxim si nu am cu cine ma irita cumplit...toata lumea e matura...prea matura...trece viata pe langa ei si ei nu realizeaza...ei doar se gandesc cum sa fac sa ma bag in pat ca a fost cumplit azi la munca...
Intr'o zi voi avea cu cine ma juca ;))

9 comentarii:

  1. Ai un zămbet pe care nimeni nu poate să ţi-l şteargă. Ai două aripi cu care poţi zbura unde vrei tu şi când vrei tu. Nimeni nu te poate încătuşa. Ai o mie de vise care te colorează altfel în fiecare zi. Simte-te copil. Iubeşte fără condiţii, vorbeşte fără intenţii, dăruieşte fără motive, ţine la cineva fără explicaţii. Fii tu.

    RăspundețiȘtergere
  2. hi-hi:) de ce nu ai zis asa? vine eu sa ne jucam:))
    :X
    pai, asa este, oamenii maturi nu fac altceva decat sa vrea un pic de somn, si se gandesc prea mult la viitor, uita sa traiasca prezentul..
    insa, tu te poti juca, iti poti lua clipele tale de libertate si de nebunie!:)>:D< nimeni nu te poate opri.

    RăspundețiȘtergere
  3. ha, ha... alexutza panterutza jucausha...
    pai eu credeam ca tu te joci pe blogul tau... mai mult sau mai putin... :-)
    nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. ms lavi de sfat...am sa incerc sa ma daptez situatiei ;))

    blue panter nu ma joc pe blog imi expun gandurile...doar atat...si sincer as vrea sa stiu cine esti...

    RăspundețiȘtergere
  5. MS fain de comm! Esti o scumpa! Uite aici http://crazy-in-loveee.blogspot.com/2011/01/leapsa.html ti-am pasat si tie!

    RăspundețiȘtergere
  6. da. clar. şi eu vreau să ştiu cine e blue panther

    RăspundețiȘtergere
  7. tu esti o scumpa, ms clm maine voi posta leapsa de la tine poop

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu e deloc rau sa fii copil. Pana la urma toti suntem copii in sufletele noastre, diferenta este ca unii recunoastem, altii nu.

    RăspundețiȘtergere

soapte